Code To Success

Deze workshopgever heeft nog geen reviews

Welkom bij ons dynamische bedrijf, waar we de digitale wereld naar de klas brengen met een sprankje plezier! Wij zijn de go-to experts voor het huren van de nieuwste educatieve gadgets, het aanbieden van energieke trainingen, en het organiseren van interactieve workshops, allemaal gericht op het boosten van digitale vaardigheden bij zowel leerlingen als docenten.

Bij ons draait alles om het leren leuk te houden. Onze verhuurservice biedt scholen toegang tot top-notch technologie zonder de kosten van grote investeringen. Zo blijft het onderwijs altijd up-to-date en spannend!

Onze workshops en trainingen? Die zijn allesbehalve saai! Wij maken van elke sessie een avontuur, waarbij deelnemers hands-on ervaringen opdoen en digitale skills leren die ze meteen kunnen toepassen. Of je nu een beginner bent of een tech-wizard, we hebben voor ieder wat wils.

Kortom, wij zijn er om de digitale vaardigheden binnen het onderwijs op een leuke en effectieve manier te versterken. Sluit je bij ons aan voor een leerervaring die zowel boeiend als baanbrekend is! Met ons wordt leren een feestje.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Alle workshops van Code To Success

Verhuur apparatuur
Alle doelgroepen
Nog geen reviews
Zuid-Holland
25 leerlingen
Vanaf €360,00
Back to the Future
Alle doelgroepen
Nog geen reviews
Zuid-Holland
1 leerlingen
Vanaf €360,00
Code the Drone
Alle doelgroepen
Nog geen reviews
Zuid-Holland
25 leerlingen
Vanaf €9,00
Midget Code Golf
Basisschool
Nog geen reviews
Zuid-Holland
25 leerlingen
Vanaf €12,00
Aan het laden