Onderwijsvernieuwing in Rotterdam: Enjoy2Learn wint CityLab010-prijs!

Het is alweer even geleden, maar 14 februari was Enjoy2Learn aanwezig bij de uitreiking van Citylab010, waar Enjoy2Learn werd gekozen als een van de 25 meest innovatieve en impactvolle plannen om de stad Rotterdam te verbeteren. Het was een kroon op het harde werk van de afgelopen maanden, en we zijn vereerd dat we deze winst mochten delen met onze geliefden, familie en vrienden die allemaal aanwezig waren.

De CityLab010-prijs geeft ons niet alleen erkenning, maar biedt ook een geweldige kans om ons platform verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met het startbudget dat we hebben gekregen, kunnen we onze missie voortzetten om het verbindingsplatform te worden tussen aanbieders en scholen, en een kwaliteitsslag te maken bij al het onderwijsaanbod in Rotterdam en omstreken.

Citylab010 prijs

De CityLab010-prijs is een initiatief dat vernieuwende en impactvolle projecten in Rotterdam ondersteunt en beloont. Het programma is gericht op het stimuleren van innovatie en het verbeteren van de stad op gebieden zoals duurzaamheid, sociale inclusie, veiligheid en onderwijs. Door het verstrekken van financiële steun en begeleiding aan de winnende projecten, biedt CityLab010 een platform voor creatieve oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling en versterking van Rotterdam als stad. De prijs moedigt ondernemerschap en samenwerking aan en draagt bij aan het creëren van een leefomgeving waar mensen het goed kunnen hebben en buurten beter worden.

Workshops onderwijs

Met Enjoy2Learn streven we ernaar om het onderwijs te verrijken en leerlingen te laten leren met een lach. Ons online platform brengt onderwijs en workshopgevers samen, en biedt een breed scala aan workshops over sport, cultuur en andere onderwerpen. We geloven dat ons platform kan bijdragen aan meer kwaliteit in workshops op school, minder werkdruk voor docenten, en een breed onderwijsaanbod voor leerlingen.

Als het ons lukt om dit in Rotterdam te realiseren, zien we zeker mogelijkheden om ons ‘product’ ook in andere steden te gebruiken. Samen met alle betrokkenen bouwen we aan een betere toekomst voor het onderwijs.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!