Muziekworkshops voor jouw leerlingen met gegarandeerd succes?

Muziekworkshops voor jouw leerlingen kiezen? Er is een breed aanbod aan muziekworkshops voor kinderen, maar het kan lastig zijn om de juiste workshop te kiezen voor jouw doelgroep. Enjoy2Learn biedt een breed scala aan muziekworkshops, maar welke is geschikt en waarom kiezen steeds meer scholen voor het geven van muziek? Wij nemen jullie mee in de wondere wereld van de muziek in onze allereeste blog!

Waarom muziekworkshops voor leerlingen?

Muziek stimuleert de ontwikkeling van leerlingen. Muziek brengt in het algemeen plezier, ontspanning en draagt bij aan de motorische- en emotionele ontwikkeling van een kind. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de positieve effecten van muziekworkshops. Zo worden leerlingen door muziek meer empathisch, socialer en kan dit gunstig werken voor het groepsproces van een klas. Het maakt niet uit wat voor soort muziekles dit is. Zelfs de bekendste neuropsycholoog uit Nederland Erik Scherder zei ‘muziek levert een unieke bijdrage aan de hersenontwikkeling van een kind’. Erik Scherder geeft aan dat muziek eigenlijk een onderdeel moet zijn dat vast in het curriculum van het onderwijs zit.
Muziekonderwijs is een ondergeschoven kindje aan het worden door bezuinigingen, maar wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor een kind is dat die ook muzieklessen krijgt. Enjoy2Learn begrijpt dat muziekonderwijs belangrijk is voor een kind, daarom bieden wij hiervoor een breed aanbod aan.

Muziekworkshops voor kinderen
Muziekworkshops passend voor jouw doelgroep!

Poëzie, zang of beatbox? Het kan allemaal!

Door ons brede aanbod aan muziekworkshops hebben wij voor iedere doelgroep een muziekles die past. Een unieke stichting die zichzelf sinds kort heeft aangesloten bij Enjoy2Learn willen wij nader toelichten. Stichting Levels uit Rotterdam (www.levelstv.nl), bekend van de Levels Music League, Levels college en zelfs een eigen podium op het Rotterdamse Zomercarnaval 2022, bieden muziekworkshops aan op onze website. In hun repertoire zitten onder andere de workshops Ritme & Poëzie, zang of beatbox. Met gepassioneerde workshopgevers zorgen zij voor unieke belevenissen aan zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Dit doen zij al meerdere jaren met veel plezier en er beginnen steeds meer scholen aan te sluiten. Zij gaan mee in de filosofie van Enjoy2Learn, passende workshops voor iedere leerling. Benieuwd naar al deze muziekworkshops? Vind ze op www.enjoy2learn.nl .

Muziekworkshops voor kinderen

Ons aanbod aan muziekworkshops

Ben jij als muziekworkshopgever benieuwd naar de diensten van www.enjoy2learn.nl en wil jij je ook aansluiten op onze website tegen een voordelig tarief? Of heb jij een andere workshop die jij graag tentoon wil stellen op onze website? Dat kan! Wij staan ervoor om jouw scholennetwerk te vergroten doordat jij pagina maakt op onze website. Ons doel is om iedere leerling een lach op het gezicht te bezorgen wanneer zij iets leren. Met uw unieke workshop kunt u bijdragen aan het maken van een grote impact in het onderwijs. Leerlingen verdienen het om te leren met een lach.

Muziekworkshops voor scholen

Ook scholen kunnen een account aanmaken op onze website. Scholen krijgen daarmee een unieke kans om een programma op maat te maken voor de doelgroep kinderen die het betreft. Wij staan voor kwaliteit en uw gemak, daarom kunt u een eigen account maken waarin u gemakkelijk uw voorkeuren kan aangeven. U kunt bijvoorbeeld selecteren om alleen workshops te vinden voor het basis- of middelbaar onderwijs.

Muziekworkshops voor scholen

Enjoy2Learn

Enjoy2Learn is het platform om scholen en workshopgevers met elkaar te verbinden. Meer informatie nodig of geïnteresseerd in het aanmaken van een eigen account als workshopgever of school? Stel al uw vragen via [email protected] , wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk! Wij laten leerlingen leren met een lach 🙂 !