Enjoy2learn Roadmap 2022 - 2024

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in d

12 januari 2023

Lancering platform

Enjoy2Learn in de startblokken, leren met een lach! - Jeroen Stoute Daan de Groot Ruben van Stiphout en Michael Vermeer zijn al enige tijd bezig op de achtergrond om een uniek onderwijsplatform te creëren dat scholen en workshopgevers digitaal met elkaar zal verbinden. De komende tijd zal in het teken staan van onze lancering. De site wordt klaargemaakt, blogs worden geschreven en de samenwerkingen worden gestart met allerlei workshopgevers en scholen.
12 januari 2023
Q1 2023

Boek direct functie

Het is nu nog makkelijker om een workshop te boeken op Enjoy2learn. Met onze nieuwe boek direct functie, stuur je met 1 druk op de knop al jouw informatie naar de workshopgever. Geen gedoe meer met verschillende emails, regel jouw workshop in enkele minuten
Q1 2023
Q4 2023 (coming soon)

Workshops voor docenten

Op onze spannende reis naar het verbeteren van het onderwijs, zijn we verheugd om de toevoeging van workshops voor docenten aan te kondigen. Deze workshops zijn bedoeld om docenten te ondersteunen en hen in staat te stellen nog effectiever les te geven.
Q4 2023 (coming soon)
Q1 2024 (coming soon)

Inval poules

Zoek hier nu de invaldocent die bij jou past! Wij snappen als geen ander dat het lastig is om op het laatste moment goede krachten voor de klas te vinden, Enjoy2learn wil hierbij helpen. Met ervaren workshopgevers waarbij je kan kiezen uit verschillende categorieën, kies de workshopgever die bij jou past en heb een ontzettend leuke dag met de kinderen!
Q1 2024 (coming soon)