Back to the Future

Back to the Future

Deze workshop heeft nog geen reviews
Vanaf
€360,00
Doelgroep: Alle doelgroepen
Aantal leerlingen: 1
Locatie: Zuid-Holland
Waar: Bij jullie op locatie
Onderwerp: Docenten
Tijdsduur: 2 lesuren
Structuur: Eenmalig

Stel je voor dat lesgeven niet alleen beter, maar ook eenvoudiger en leuker kan zijn, en dat helemaal kosteloos (professionaliseringsbudget )voor jou als docent! Dat is precies wat ik te bieden heb.

Herinner je je de eerste keer dat je voor de klas stond? Ik wel, en ik besefte al snel dat de meest voor de hand liggende manier niet altijd de beste was. Dus, ik deed iets radicaal anders. Ik besloot mijn tas lichter te maken en een iPad mee te nemen naar school. En dat veranderde alles.

Met een iPad in je hand draai je nooit meer je rug naar de klas, behoud je de interesse van je leerlingen en houd je hun aandacht gefocust. Je kunt moeiteloos indrukwekkende notities maken, alles gemakkelijk visualiseren en bewerken. Maar dat is nog niet alles! Nu kun je ook foto’s van het werk van je leerlingen tijdens de les op het bord projecteren en ze direct bewerken, waardoor lesgeven interactiever en boeiender wordt dan ooit tevoren.

Maar hier is het beste gedeelte: ik heb jaren besteed aan het perfectioneren van deze aanpak, van het kiezen van de juiste apps tot het filteren van wat werkt en eenvoudig is. En nu kan ik jou in slechts een dagdeel alles uitleggen, van A tot Z, zodat je direct daarna zelf de iPad kunt gebruiken in je klas.

Lesgeven kan beter, efficiënter, eenvoudiger en leuker. En dat moet ook! Daarom kom ik graag vrijblijvend langs bij jou op school om je een demo te geven, zodat je het zelf kunt ervaren.

Of je nu individueel wilt deelnemen of samen met meerdere collega’s binnen jouw sectie, deze cursus biedt flexibiliteit. Of je nu voor of na school, of zelfs tijdens je tussenuur wilt leren, wij passen ons aan jouw beschikbaarheid aan.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Deel deze workshop met collega's:

Foto's

×

Reviews:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}