Copy the building

Copy the building

Deze workshop heeft nog geen reviews
€95,00
Per uur
Doelgroep: Alle doelgroepen
Aantal leerlingen: 16
Locatie: Zuid-Holland
Waar: Bij jullie op locatie
Onderwerp: Overig
Tijdsduur: Vrij bespreekbaar
Structuur: Vrij bespreekbaar

Copy the building is een workshop waarbij deelnemers worden uitgedaagd om een gebouw na te bouwen met behulp van verschillende materialen. Tijdens de workshop leren deelnemers hoe ze hun ruimtelijk inzicht kunnen verbeteren en hoe ze kunnen samenwerken om het gebouw zo precies mogelijk na te bootsen. Hieronder staan enkele vaardigheden die je kunt ontwikkelen tijdens een workshop copy the building:

Ruimtelijk inzicht: Door het bouwen van een structuur leren deelnemers hoe ze objecten in een 3D-ruimte kunnen plaatsen en hoe ze perspectief en verhoudingen kunnen begrijpen.

Teamwork: Copy the building is een groepsactiviteit, waarbij deelnemers samenwerken om hun structuur te bouwen. Tijdens de workshop leren deelnemers hoe ze effectief kunnen communiceren en samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Probleemoplossing: Deelnemers leren hoe ze uitdagingen kunnen overwinnen en oplossingen kunnen vinden voor problemen die zich voordoen.

Tijdsbeheer: Deelnemers moeten hun tijd goed beheren om hun gebouw binnen de gestelde tijdslimiet af te maken. Tijdens de workshop leren ze hoe ze hun tijd effectief kunnen gebruiken om hun doel te bereiken.

Copy the building is een leuke en uitdagende manier om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, zoals ruimtelijk inzicht en teamwork. Door de uitdagingen en problemen die zich voordoen tijdens het bouwen van de structuur, kunnen deelnemers hun probleemoplossende vaardigheden en communicatieve vaardigheden verbeteren om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Deel deze workshop met collega's:

Reviews:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}