Interactive movement & reaction training

Interactive movement & reaction training

Deze workshop heeft nog geen reviews
€50,00
Per uur
Doelgroep: Alle doelgroepen
Aantal leerlingen: 15
Locatie: Zuid-Holland
Waar: Bij jullie op locatie
Onderwerp: Fun sporten
Tijdsduur: Vrij bespreekbaar
Structuur: Vrij bespreekbaar

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve activiteit voor jouw leerlingen die hun vaardigheden op het gebied van fysieke training, reactievermogen en cognitieve functies verbetert? Zoek niet verder!

Wij bieden workshops aan die speciaal zijn ontworpen om de interesse van leerlingen in sport en spel te combineren met het ontwikkelen van hun fysieke en cognitieve vaardigheden. Onze workshops zijn geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus, van basisschool tot middelbare school.

Tijdens onze workshops zullen leerlingen deelnemen aan activiteiten met behulp van een innovatief trainingsapparaat dat hun reactievermogen, coördinatie en cognitieve functies zal verbeteren. Door middel van uitdagende oefeningen en games worden de leerlingen gestimuleerd om hun fysieke en cognitieve grenzen te verleggen en te verbeteren.

Onze workshops worden geleid door ervaren trainers die deskundig zijn op het gebied van fysieke training en het gebruik van de apparatuur. Zij zullen jouw leerlingen begeleiden en ervoor zorgen dat ze het meeste uit de workshop halen.

Wacht niet langer en geef jouw leerlingen de kans om hun vaardigheden op het gebied van fysieke training en cognitieve functies te verbeteren! Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze interactive movement & reaction training workshops en om een reservering te maken. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken!

Deze activiteit is op iedere gewenste locatie uit te voeren.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Deel deze workshop met collega's:

Foto's

×

Reviews:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}