Reanimatie cursus met game

Reanimatie cursus met game

Deze workshop heeft nog geen reviews
Prijs: In overleg
Doelgroep: Middelbare school
Aantal leerlingen: 20
Locatie: Zuid-Holland
Waar: Bij jullie op locatie
Onderwerp: Veiligheid
Tijdsduur: Vrij bespreekbaar
Structuur: Eenmalig

Reanimatieonderwijs draagt bij aan de vorming van de leerling door een praktijkgerichte invulling te geven aan burgerschap en veiligheid. Daarom kan jouw school zich profileren als Hartveilige School: een school die staat voor veiligheid en actieve participatie in de maatschappij door leerlingen in aanraking te brengen met reanimatie.

Ons programma stelt jouw school in staat op een vernieuwende wijze met reanimatieonderwijs aan de slag te gaan met onze reanimatie game. We bieden hierin twee smaken:

1. De school gaat zelf aan de slag. De game is de instructeur en de docent coördineert de training. Vooraf scholen wij de docenten bij in reanimatie en het implementeren van onze training. Zo is de training flexibel in te passen in het curriculum. Als de school voor deze optie kiest, is het huren van materiaal niet nodig gezien het materiaal dat de school heeft toereikend is.

2. De training wordt verzorgd. Het team van Hartveilige School-trainers arriveert met het materiaal op de school en traint de leerlingen met onze game. Op een dag sluiten zo’n 80 leerlingen sluiten de training af met een score en een persoonlijk certificaat.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Deel deze workshop met collega's:

Foto's

×

Reviews:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}