Virtual Reality experience

Virtual Reality experience

Deze workshop heeft nog geen reviews
€86,00
Per uur
Doelgroep: Alle doelgroepen
Aantal leerlingen: 16
Locatie: Zuid-Holland
Waar: Externe locatie
Onderwerp: Fun sporten
Tijdsduur: Vrij bespreekbaar
Structuur: Vrij bespreekbaar

Met VR-gaming kunnen spelers zich in verschillende omgevingen en situaties bevinden. Wij zetten VR in op verscheidene manieren, afhankelijk van het doel van de opdrachtgever.

We kunnen een fysieke activiteit organiseren waarbij de spelers door middel van VR aan het sporten zijn. de activiteit is ontworpen om spelers te helpen fit te blijven door middel van een intensieve training die elementen van vechtsporten combineert, zoals karate, boksen en taekwondo. Deze VR activiteit is een leuke en effectieve manier om fit te blijven en verschillende aspecten van de fysieke fitheid te verbeteren.

Daarnaast kunnen we ook een competitie houden om te zien wie de hoogste score kan behalen in Beat Saber. Deelnemers kunnen elkaar uitdagen om het op te nemen tegen de hoogste score en kunnen de scores van andere spelers in realtime zien terwijl ze spelen. Het kan een leuke en uitdagende manier zijn om samen te komen en plezier te hebben terwijl je actief blijft en je reactievermogen verbetert.

Een andere optie is 'bomb squad', waarbij we in groepsverband gaan werken om degene die in de VR wereld zit te begeleiden bij het ontmantelen van een bom. Dit spel kan bijdragen aan de ontwikkeling van verschillende belangrijke vaardigheden, zoals communicatie, teamwork, stressmanagement en probleemoplossing en is een leuke en uitdagende manier om deze vaardigheden te oefenen en te verbeteren.

Deze activiteit is op iedere gewenste locatie uit te voeren.

Neem contact op met de aanbieder

Log in of registreer jezelf om workshopgevers makkelijk te contacteren!

Deel deze workshop met collega's:

Reviews:

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}